torsdag 3 april 2008

Bara det bästa är gott nog...

Låt mig få presentera den mest kräsne testpersonen och konsumenten; Maximilian.
Maximilian är en krävande person när det gäller produkter, massage och bad. Varje kväll ska avslutas med ett rätt tempererat bad, med olja av bästa kvalitet.

Badet ska följas upp med en helkroppsmassage med en viss olja, som inte är för fet. Massagen måste innehålla benmassage, men absolut inte ansiktsmassage.

Denne kräsne testperson är 7 månader...


…och har idag fått en ny produkt från Kiehl’s.
Märket Kiehl’s har en egen serie produkter speciellt framtagna för barn. Alla produkter är noggrant testade och godkända av barnläkare. Produkterna innehåller milda ingredienser så som aprikoskärnolja, honung och sheasmör.
Babyserien har nyligen kompletterats med en Gentle foaming wash Hair & Body (som tidigare fanns bara att fås i utlandet).
Det är en mild rengöring som inte svider om den skulle hamna i ögonen och konsistensen är ljuvlig. Den blir till mousse på en gång när man trycker ut den ur förpackningen (som raklödder i konsistensen, fast mjukare). Den är berikad med återfuktande glycerin och honung och är försedd med ytterst milda dofter såsom vanilj, äpple och päron.

Den kräsne testpersonen gav helt klart godkänt, bäst kanske ändå förpackningen var – mycket bitvänlig!

Själv kan jag bara tillägga att den är lika underbar för både mamma och barn. Yummy!!!


Ett litet tips; Handlar du Kiehl's babyprodukter som present, så brukar man kunna få en söt baby t-shirt på köpet, perfekt present till en nybliven mamma.


Kräsen testperson...