söndag 20 april 2008

Ljusterapi

Nordic Light, ett designhotell i centrala Stockholm erbjuder ljusterapi på hotellrummet.
En innovativ service som garanterat uppskattas av trötta resenärer, främst kanske under den mörka årstiden. Vi behöver bara gå till oss själva och tänka efter, så inser vi ljusets påverkan på kroppen och sinnet.
Nordic Light erbjuder professionella ljusterapeuter och massörer, som ger dig kombinerade ljusbehandlingar med massage. Du väljer metod från deras ljusmeny, t ex ”Light flow”, som är en medicinsk laser som fungerar som akupunktur på onda muskler och leder. En annan behandlingsmetod är infrarött ljus; ”Feel the light”, där ljuset ökar blodgenomströmningen i kroppen, avgiftar och minska svullnader i kroppen.


Vilken genial idé med denna ljusservice. Hur många gånger har man inte känt sig mer eller mindre mörbultad och genomtrött på ett hotellrum, antingen efter en lång arbetsdag eller efter en mördande slitig shoppingdag? För trött för att ens ta sig till hotellets badavdelning... Nu behöver du inte ens lämna hotellrummet, utan bara ligga kvar i dina sköna hotellsäng och bli energiladdad, i ordets rätta bemärkelse!

www.nordiclighthotel.se