söndag 24 februari 2008

The best of the best

Är du på väg att resa till en storstad får du inte missa den ultimata reseguiden LUXE, en miniatyrsammanfattning av det bästa varje stad har att erbjuda i form av hotell, restauranger, shopping och SPA.

Guiden är inte större än att den ryms i bakfickan och viks ihop som en broschyr, men den ger allt man behöver veta för att få ut det mesta och det bästa!
På grund av det smidiga formatet (inga kartor, ingen historia, ingen vanlig resehandbok helt enkelt) uppdateras guiderna ungefär två gånger om året. Har du redan en guide och ska återvända till en plats kan du enkelt gå in på LUXE hemsida och knappa in en kod och därefter få den allra senaste uppdateringen.
Guiderna finns inte bara för städer så som Paris, Barcelona, Los Angeles, Bangkok utan även för länder t ex Vietnam, Kambodja eller Singapore och minst ett tjugotal platser till.

Med denhär guiden får man en känsla av att veta lite mer än alla andra och man hittar verkligen guldkornen och undviker stöta på turistfällorna. Dessutom är språket väldigt roande, det är skrivet med humor och en stor portion ironi.

Jag har själv hittat en snäll tandläkare i Chiang Mai, hotell med ekologisk frukost i Bangkok, en amerikansk doktor i Ho Chi Minh och mysigt SPA i Siam Riep, tack vare LUXE.

Besök
www.luxecityguides.com innan nästa resa, så du inte går miste om obetalbara restips!

"Ta ta for now"!