tisdag 24 juni 2008

Sommarens must have!

Jeanette Charpentier och jag har studerat ihop under två intensiva år på IHM Business School. Till vardags är Jeanette marknadschef inom ett läkemedelsbolag. Under studietiden hann vi dock, mellan marknadsplaner och produktportföljsdiskussioner diskutera skönhetsprodukter, behandlingar, SPAn och Thailand! Därför har jag bett om Jeanettes experttips och must have i sommar:

Dermalogicas solspray - waterblock solar spray spf30 *
”För den är så härligt lätt att spraya på, genomskinlig, mjukt 'oljig' och kan också användas på barn och i hårbotten utan att kladda.
Annars använder jag alltid Dermalogica i ansiktet för att fördröja rynkorna: Dermalogicas skin smoothing cream gör underverk på lite torr hy”.

* Ett vattenfast solskydd som sprayas på kroppen eller i hårbotten. Sprayen är helt fri från uttorkande alkohol och innehåller istället fuktbindande organiska silikoner samt lugnande växtextrakt. Ger ett extra vattenfast skydd i ca 80 minuter. I Dermalogicas Solar Defense produkter finns både ett kemiskt solskydd som skyddar mot UV-strålar genom att absorbera dem och ett fysikaliskt solskydd som reflekterar bort skadliga strålarna.