måndag 19 januari 2009

Wellness TV


Saknar du inspirationen, orken och motivationen att ta tag i ditt liv, i träningen, i kosten eller vad det nu må vara som inte känns riktigt bra? Har du svårt att ta dig till en inspirerande föreläsning, yogaklass eller att bara sätta dig ner och meditera en stund? Nu kommer lösningen för dig; Wellness TV!
Med Annette Lefterow som programledare och ciceron visar TV8 Wellness-skolan, en programserie som syftar till att aktivera tittarna både fysiskt och mentalt.

Stress och ökade krav får idag många att känna att tiden inte räcker till. Och just därför är det kanske viktigare än någonsin att måna om sin hälsa och sitt välbefinnande. Under seriens gång kommer du att bjudas på en rad viktiga insikter och goda råd, lyssna till kända och spännande gäster, prova på yoga, pilates, styrketräning och till och med få chansen att dansa hemma framför TVn.

Annette Lefterow är en svensk auktoritet inom området välbefinnande, eller wellness som hon själv kallar det. Hon har arbetat med och undervisat i välbefinnande sedan 1985 och wellness-skolan är hennes egen unika programidé. Programmet är skapat utifrån inställningen att wellness och hälsa ska vara roligt och inte bara ett nödvändigt ont.

- Nu är det slut med att sitta och titta på när andra tränar, kommer i form eller går ner i vikt. Wellness-skolan riktar sig direkt till TV-tittaren som ges en unik chans att aktivera sig både fysiskt och mentalt, säger Annette Lefterow.

Wellness-skolan börjar lördagen den 24 januari klockan 11:00 på TV8.

Jag ska definitivt se premiäravsnittet, men innan dess ska jag gå och inspireras av min absoluta favoritinspiratör, alla kategorier; Kjell Enhager som på onsdag håller föreläsning på Chinateatern i Stockholm.

Kjell Enhager är en av världens skickligaste föredragshållare och tränare i ämnet motivation. Med en driven retorik får han oss att förstå att vi ska lita till våra egna möjligheter att nå våra mål. Med 25 års erfarenhet som coach/tränare och föredragshållare för de största idrottspersonligheterna, samt de mest progressiva företagen och organisationerna, har han en enorm kunskap om vad som gör att vissa lyckas och andra inte.I detta seminarium "best of" kommer Kjell att ösa ur sin djupa säck med exempel från sina år som motivationskonsult.

Det får bli mitt startskott på 2009!

Källa:
TV8
www.kjellenhager.se
www.eriksofsweden.se