onsdag 11 juni 2008

Sommarens must-have!

Nästa person att tipsa om oumbärliga produkter i sommar är min vän Johanna Beijar. Johanna har sina rötter i Jakobstad, men är numera bosatt och verksam journalist i Sundsvall. Här kommer hennes must-have i sommar;

i.d. bare minerals foundation: ”Sedan jag började använda I.D.-foundation går sminkningen mycket fortare, det blir mindre kladd och resultatet blir bättre än med något annat jag testat. Dessutom känns huden fräschare, och det är förstås ingen nackdel att produkten till råga på allt sägs vara vårdande”.

Mineral makeup har verkligen fått ett uppsving de senaste åren, och i.d. var ett av de första märken på den svenska marknaden inom denhär kategorin produkter.

i.d. foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård eftersom de är så rena i sin formula.

Produkterna är baserade på en formula av mikroniserade bergsmineraler (zinkoxidfilter) som ger huden ett perfekt utseende och en jämn hudton. Den ultralätta konsistensen döljer fina linjer, ojämnheter och rodnader och ger en naturlig lyster. Många med känslig och lätt irriterad hud, eller personer med hudsjukdomar så som rosacea kan använda dessa produkter och huden blir tom mindre irriterad och röd vid regelbunden användning.
Att applicera produkterna första gången kräver kanske lite hjälp av en specialist och övning eftersom foundation ”borstas” på huden.

i.d makeup är helt fri från parfymämnen, konserveringsmedel, talk, vaxer och oljor och de är inte testade på djur. i.d produkter är perfekta sommarmakeup produkter då inget täpper till huden samtidigt som zinkoxidfiltret ger ett solskydd; SPF 15!



Källa: Dermarome, se www.dermarome.se för en återförsäljare nära dig!